fizikai terápia krónikus kalkulus prosztatagyulladás esetén

Ágyékfájdalom prosztatagyulladással

Főoldal » Az orvos válaszol » Dr. Koncz Pál » Ágyéki kellemetlenség, prosztata Kérdés:  33 éves férfi vagyok, semmiféle komolyabb betegségem nem volt.

Orvos válaszol rovat Jó napot! Ágyékfájdalommal jelentkezett.

Antibiotikumot és Relifex gyógyszert szedtem hónapokig. Most 2 hete újra jelentkezett, de most alhasi fájdalmakkal, legfőképpen bal oldalon.

ágyékfájdalom prosztatagyulladással

Rendszeresen focizom, de már annyira fájt, hogy játszani sem tudtam. Elmentem orvoshoz, azt mondta, hogy most nem olyan vészes mint korábban. Újra írt gyógyszert, most Diclofenac kúpot és Ágyékfájdalom prosztatagyulladással tablettát.

ágyékfájdalom prosztatagyulladással

Már egy hete szedem, de nem sok javulást tapasztalok, még mindig nem tudok focizni, mert terhelésnél szurkálódik, fáj. Hasi ultrahangon és spermavizsgálaton voltam korábban, ott minden rendben van.

Prosztata problémák

Szükséges lenne Ön szerint a prosztata ultrahangos vizsgálata, vagy mit javasolna? Mitől újulhat ki rendszeresen nálam ez a probléma?

ágyékfájdalom prosztatagyulladással

A prosztata gyulladás kezelése elég komplex, és sajnos akinél egyszer kialakult, az érzékenyebb könnyen visszaeshet erre a kórképre. Tehát első körben a gyulladásos panaszokat kellene elmulasztani, és onnantól -mint a kis angyal- betartani azokat a habituális ágyékfájdalom prosztatagyulladással az életvitele során betartandó viselkedési ágyékfájdalom prosztatagyulladással át kellene beszéljen kezelőorvosával itt, az oldal rövidsége folytán erről írni nem tudok.

Ha ondóképe jó, varikokele betegsége nincs, akkor én ezen a nyomvonalon haladnék tovább.

ágyékfájdalom prosztatagyulladással