A mi történetünk

A magánszállás bükkszentkereszti tulajdonosa élete korábbi szakaszában sokat járt az erdőbe túrázni és gombászni. A természetben kikapcsolódott és önfeledten jól érezte magát.

2012-ben úgy döntött, hogy a saját kezével épített családi házát magánszállásként az ide látogató vendégekkel megosztja.

“Jótékony hatással van rám a természet, így beleszerettem Bükkszentkeresztbe” – Vadászi Csaba, tulajdonos

Vendégvárás nem ipari kiszolgálás

Csabáéknál hagyománya van a magánszállás üzemeltetésnek, hiszen édesanyja Piroska néni is egy utcával “lejjebb” (Zrínyi úton) ezzel a tevékenységgel foglalkozott az 1970-es évektől az 1990-es évekig. Visszaemlékezett a gyermekkori élményeire és belevágott. Sokak örömére.

Amit nálunk garantáltan nem tapasztalhatsz:

  • parancsolgatást érkezéseddel kapcsolatba (mikor és /vagy hogyan érkezz)
  • ottlakó zavaró “házi nénit”
  • “pénzt elveszem” és nem érdekelsz hozzáállást

Rugalmasak és korrektek vagyunk, amennyiben eljössz hozzánk megtapasztalod. Vendégeink párok, családok és baráti társaságok, akik évről évre visszajárnak hozzánk nyaralni, telelni. Természetesen a korrektség kölcsönösségen alapul.

Tehát a szállásunkról, összegezve:

Hol találod szállásunkat?

Magánszállásunk Bükkszentkereszten a Dorongósi utca 9. szám alatt található.

Mikor tartunk nyitva?

Az év minden napján – a nap 24 órájában. Nemzeti ünnepekkor, szilveszterkor, húsvétkor és természetesen karácsonykor is.

Mennyi férőhellyel rendelkezünk?

3 szobánk van, így összesen akár 10 férőhellyel állunk vendégeink rendelkezésére.
Ingatlanunk szobánként és egyben apartmanként is kiadó.

Oké, de hogyan foglalhatok szállást?

A szállásfoglalás minden esetben a szállásfoglalási igényed felmerülése előtt minimum 48 órával telefonon történik.

Minden szép és jó, de mennyibe kerül egy vendégéjszaka?

Egy fő részére a szállás nyáron 3500 FT-ba kerül (hónapok: május, június, július, augusztus).  Fűtési időszakban pedig: 4000 FT-ba (hónapok: szeptember, október, november, december, január, február, március, április). Számlaigényedet kérlek telefonon jelezd felénk. Az apartman teljes kibérlése  és vagy hosszabb tartózkodás esetén egyedi árajánlatot készítünk Neked. Érdeklődj a részletekről telefonon!

Tudunk-e bográcsozni, grillezni, szalonnát sütni a kertben?

Természetesen IGEN. Nyársak, bogrács, fa és begyújtós biztosított, amennyiben előre jelzed telefonos foglalásodkor.

Háziállatunk jöhet-e?

NEM, aminek az oka a következő: nagy állatbarátok vagyunk, de ha minden háziállatot fogadnánk akkor a szállásunk hamar leamortizálódna. Ennek következtében folyamatos állagmegóvásra költhetnénk a bevételt, így jóval magasabb áron tudnánk szállást biztosítani NEKED.

Mi történik, ha valami kárt okozok?

Egy buli során “bármilyen” berendezés összetörhet, megrongálódhat véletlenül. Természetesen ilyenkor az okozott kár reálértékét megszükséges térítened nekünk. Mi is pénzből élünk és nem szeretjük az elhallgatást, sunyulást. Korrekt feltételekkel biztosítunk számodra szállást, így a korrektséget feltétel nélkül elvárjuk a TE részedről is.

Autóval érkezem, hol tudok parkolni?

Magánszállásunk udvarán 1 db normál méretű személyautó fér el. Az ingatlan előtt egyenes “placc” lehetővé teszi akár 2-3 db vendég személyautó kényelmes parkolását. Közterületen, ingyenesen a szállástól 1 perc sétára az alábbi parkolók találhatóak: egy lehetőség parkolásra, egy másik lehetőség parkolásra.

Busszal érkezem, messze van a buszmegállótól a szállás?

Nincs messze, körülbelül 45 másodperc sétányira található a szállás Bükkszentkereszt Kishollós autóbuszmegállótól.  Bükkszentkeresztre a buszok Miskolc Búza tér autóbuszállomásról indulnak, ~ 1 óra menetidővel általában óránként. A teljesárú menetjegy körülbelül 650 FT-ba kerül.